Tomtens önskan

Tomtens önskan

479 kr

Årets jultomtemotiv och en perfekt julklapp!
Printad på strukturerat Fine Art konstpapper.
Limited Edition. 18×24 cm.
Monterad på syrafri isolerpapp samt passerpatout
Levereras i skyddande fotoram
Signerad och numrerad.
Upplaga 24 exemplar.

24 i lager

Artikelnr: 123 Kategorier: , , ,

Limited Edition Utöver angiven upplaga har jag som konstnär två exemplar. sk. Artist Proof: 1/2AP och 2/2 AP, för egen referens och framtida utställningar. Efter det finns det inga mer printade exemplar.

Printad på strukturerat Fine Art konstpapper i museumkvalité 300 gram. Utskriften är fäst på ett 400 grams syrafri isolerpapp som skyddar bilden från att blekna, ovanpå är en syrafri passerpatout monterad.

Utan extra kostnad levereras alla printar inramade i fotoram för att skydda på bästa sätt under transporten. Det går utmärkt att hänga upp tavlan direkt på väggen och det är lätt att flytta över motivet till en annan ram om du så önskar.

Fine art printing eller Giclée, den moderna formen av konsttryck är ett kvalitativt sätt att reproducera ett grafiskt verk. Motivet trycks med tio färger av pigmenterat bläck på ett högkvalitativt arkiveringsbeständigt konstpapper som ger extra färgdjup, enastående färgåtergivning och fin detaljrikedom. Hållbarhet i över 100 år vid normala ljusförhållanden. Galliart använder bara Fine Art papper till alla printade verk, om inget annat anges.

Fotoramen som motivet levereras i är tillverkad av folierad träfiberskiva med en frontskiva av styren- och etenplast. Rengöres med dammvippa för att undvika repor. Ramen kan inte reklameras vid eventuella fel eller skador under transport då den ingår som ett litet lyxigare emballage.