Telefontid 18.00-20.00 · 0760-22 28 94

Tekniknörd

Resan mot att få fram en färdig webbshop med betalningsfunktion och alla tillhörande funktioner var lite mer tidskrävande än jag tänkt mig. Den första tanken var att det är väl bara att sätta ihop en webbshop, skriva lite text och lägga ut på nätet.

Jag var först och främst intresserad av tekniken bakom, eftersom jag har programmerat i PHP dom senaste 10-15 åren och byggt en helt egen backendlösning, så tänkte jag att det skulle vara kul och testa bygga något i WordPress. Det gick ju väldigt smidigt att sätta ihop. Men vad ska jag sälja i min webbshop? Ska jag sälja kastruller? trummor? Ibland ser man inte träden för att skogen är vägen. Jag har ju mängder med illustrationer som inte har hittat något hem ännu. Varför inte sälja dessa i min nybyggda webbshop? Sagt och gjort, så fick det bli och här är vi nu, och jag tycker det är jättespännande och roligt.

Sedan dök fråga efter fråga upp, hur ska jag skicka dom? Ska dom vara inramade? Var hittar jag emballage till tavlorna? så fort en fråga var löst så kom det en till som behövde ett svar. För vad gör jag när jag får en beställning? då måste ju alla bitar vara på plats för en så snabb leverans som möjligt och leverera en toppkvalitetsprodukt. Det är bara att genomföra, vill man så kan man. Det får bli lite slutord på detta inlägg, har du en dröm så låt inte någon rädsla att misslyckas hindra dig, tror du på det själv, så har du inte misslyckats.

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.