Telefontid 18.00-20.00 · 0760-22 28 94

I betraktarens öga

När jag skapade mina alster så skrev jag alltid en historia till motivet om hur jag hade tänkt att den som betraktade tavlan skulle tänka. Men efter tag kom jag på att det är ju inte alls det jag vill förmedla, det blir ju min story som jag försöker överföra till dig. Jag kanske var orolig över att andras tolkningar skulle bli fel och att jag skulle hjälpa till med tolkande i den riktning jag hade tänkt. Men att släppa det och lita på dig som betraktare att hitta på en egen story än min egen är ju precis vad det handlar om tycker jag. Jag har valt att behålla titlarna för att, här jag inget bra svar, men jag har bestämt att det ska vara så, punkt på det, he he. Det kan väl liknas vid när man ska bjuda på en kulinarisk tre-rätters middag som man lagt ner jättemycket tid på och den blir fantastiskt god så är det väl alltid något man ska kommentera när gästerna ger sitt beröm.
–jo, tack ska du ha, men det var ju synd att såsen blev lite lös.

Varför håller man på så? Vill man förekomma eventuell kritik eller har man dåligt självförtroende eller är vi sådana bara. Ja, jag vet inte och jag tänker nog inte fundera på det mer nu ändå. Så här tänker jag inte styra in dig på vad du ska tänka eller tycka. Så om du vill berömma tavlorna så säger jag redan nu
–Tack ska du ha, det glädjer mig att du tyckte om dom.

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.